Turski i srpski privrednici susreli su se na drugom poslovnom doručku koji je organizovalo Tursko-srpsko privredno udruženje.

Turski i srpski privrednici susreli su se na drugom poslovnom doručku koji je organizovalo Tursko-srpsko privredno udruženje. Domaćin poslovnog doručka bila je kompanija Pati d.o.o. član našeg udruženja.

PATI AYAKKABICILIK je kompanija koja se bavi proizvodnjom i izvozom obuće. Osnovana je 1987. godine sa sedištem u Istanbulu. Poseduju tri proizvodna pogona i kompaniju čine preko 800 zaposlenih. Kompanija izvozi obuću u 30 zemalja širom sveta. U Srbiji posluju od 2016. godine sa jasnim ciljem da ponude najbolje iz njihovog asortimana.

Tema sastanka bilo je poslovanje u Srbiji. Kratku prezentaciju o uslovima rada u Srbiji i dobijanju radnih dozvola predstavio je naš član Naslednik d.o.o, koji posluje u oblasti finansija.

Među našim gostima bili su i poslovni partneri koji su predstavili svoje kompanije i poslovne aktivnosti.

Zahvaljujemo se kompaniji Naslednik d.o.o. i gospodinu Saši Živkoviću na prezentaciji kao i članovima i poslovnim partnerima koji su učestvovali. Želimo im uspeh u daljem radu i radujemo se susretu na predstojećim događajima.

Second business breakfast TSBA

Share This Story