Treći radni doručak Tursko-srpskog privrednog udruženja

Julski radni doručak održan je u organizaciji Opšte bolnice Acibadem Bel Medic. Opšte informacije vezane za zdravstvene usluge u Republici Srbiji izneli su direktorka Fejza Ozturk, direktor Dejan Dragić a kratku prezentaciju o opštoj bolnici Acibadem Bel Medic iznela je medicinska direktorka Dr. Ivana Petrović.

Doktor Farmacije Fejza Ozturk je od 2006. godine svoja znanja i veštine sticala je na različitim pozicijama u okviru Acıbadem Health Group. Bila je angažovana kao koordinator na mnogim projektima koji se tiču kvaliteta, nabavke i IT-a, i imala priliku da učestvuje u poboljšanju procesa i da uvidi vrednosti koje ti procesi donose: Od 2006. do 2014. u okviru Acıbadem Healthcare Group / İstanbul, bila je Glavni farmaceut; Od 2014. do 2016. u okviru Acıbadem Healthcare Group / İstanbul, u Acıbadem Kozyatağı bolnici sticala je svoje radno iskustvo na poziciji Menadžera razvoja poslovanja i projekata.

Nakon toga je započela program upravljanja bolnicom gde je unapredila svoje veštine koje je dalje iskoristila u svojoj karijeri. Od 2016. do 2018. u okviru Acıbadem Healthcare Group / İstanbul, bila je Zamenık direktora bolnice / Acıbadem Altunizade Hospital. U periodu od 2018. do 2021. u okviru Acıbadem Healthcare Group / İstanbul, bila je Zamenık direktora bolnice / Acıbadem Kadıköy (Dr.Şinasi Can) Hospital. Od 2019. do 2021. u okviru Acıbadem Healthcare Group / İstanbul, bila je Zamenık direktora bolnice / Acıbadem Altunizade Hospital.

Poseduje 15 godina praktičnog radnog iskustva u okviru Acıbadem Healthcare Group u Turskoj. Radila je kao zamenik direktora u dve različite bolnice, gde je stekla iskustvo upravljanja bolnicom i internacionalnim pacijentima. Od 2021. godine nastavlja svoju karijeru na poziciji COO u Acibadem Bel Medic.

Zahvaljujemo se sjajnom timu Acıbadem Bel Medic-a i svim našim članovima koji su učestvovali. Svim našim članovima želimo uspeh u daljem radu i radujemo se susretu na predstojećim događajima.

TSBA The Third Working Breakfast

Share This Story