Na Generalnoj skupštini Tursko-srpskog privrednog društva, koja je održana 12. aprila 2023. godine, izabrani su novi članovi Upravnog odbora.

Članovi Upravnog odbora udruženja su:

  • Fatih Karaca Halkbank a.d. Beograd
  • Okan Çobanoğlu Carino d.o.o.
  • Özgür Kurtoğlu Pati d.o.o.
  • Hasan Cömert Halkbank a.d. Beograd
  • Goran Dedić Deco d.o.o.
  • Zafer Sjenarević Alizea d.o.o.
  • Uroš Popović Advokatska kancelarija Bojović Drašković Popović & Partners
  • Boban Nikolić New Logistic Concept NLC DOO

Na sednici Upravnog odbora Tursko-srpskog privrednog udruženja koja je takođe održana 12.Aprila 2023, izabrani su novi predsednik Tursko-srpskog privrednog udruženja g. Fatih Karaca, prvi potpredsednik udruženja g. Okan Çobanoğlu i drugi potpredsednik udruženja g. Goran Dedić.

Na sastanku je predstavljena prezentacija o aktivnostima Udruženja u poslednje 3 godine kao i budžet za 2022. godinu. Razmenjena su mišljenja o novim idejama, planiranim aktivnostima koje se mogu preduzeti kako bi se povećala svest članova u cilju daljeg razvoja udruženja, kao i daljeg razvoja privrednih odnosa Srbije i Turske.

Udruženje je ovom prilikom izrazilo veliku zahvalnost u ime turskog naroda na ukazanoj podršci i pomoći. Donacije uplaćene od strane stotine pojedinaca i pravnih lica na račune našeg udruženja koji su otvoreni povodom razornih zemljotresa koji su pogodili Republiku Tursku prebačene su na račune Uprave za vanredne situacije Republike Turske AFAD. Naši računi za uplatu pomoći kao i sms broj 1003 su i dalje aktivni, i nastavljamo da prikupljamo donacije.

Nakon sednice je poslužen i iftar kome su prisustvovali ambasador Republike Turske Nj.E. Hami Aksoj, članovi našeg udruženja i ostali učesnici.

Koristimo ovu priliku da se zahvalimo svima na saradnji i podršci, našem prethodnom predsedniku gospodinu Kenanu Bozkurtu kao i našim prethodnim članovima Upravnog odbora TSPU. Novim članovima želimo puno uspeha u daljem radu.

S poštovanjem,

Tursko srpsko privredno udruženje

General Assembly of the Turkish-Serbian Business Association

Photo by AA

Share This Story