Nagrada za poseban pristup klijentima i partnerima

Zadovoljstvo nam je da Vas obavestimo da je osnivački član Tursko-srpskog privrednog udruženja Halkbank a.d. Beograd ove godine dobitnik prestižne nagrade „Customers’ friend“ na osnovu istraživanja međunarodne organizacije „ICERITAS“.

ICERTITAS je globalna organizacija, sa sedištem u Cirihu, koja se bavi istraživanjem tržišta u cilju pronalaženja najboljeg kandidata za instituciju koji dostiže izuzetne rezultate u svojoj oblasti rada.

Na osnovu njihove sprovedene ankete, Halkbank a.d. Beograd je prepoznata kao institucija koja ima poseban odnos prema svojim klijentima u delu jugoistočne Evrope.

Pomenućemo važnost ove nagrade na osnovu dosadašnjih dobitnika ovog prestižnog sertifikat: Banka Intesa Sanpaolo (na nivou grupacije),Mercedes – Benz, Samsung, Nike, Heineken, Nestlé, Lidl (prošlogodišnji dobitnik za Srbiju), Bosch, UniCredit banka, Addiko banka (Crna Gora), Antlantic grupa, Erste banka (na nivou Evrope), Zepter, VIP mobile, Porsche i mnogi drugi.

Dodatno, gđa Hristina Lazarević direktorka službe za odnose s javnošću i upravljanje kvalitetom je dobitnica nagrade za lidera jugoistočne Evrope 2020/2021 godine u oblasti PR-a, komunikacione strategije i marketinških kampanja.

Čestitamo svim zaposlenima u Halkbank a.d. Beograd takođe čestitamo i gđi Hristini Lazarević na ovom uspehu.

Podelite sa prijateljima